Huszár Tibor, konyhafőnök

Huszár Tibor, konyhafőnök
Huszár Tibor, a Fenyves Konferencia - Wellness Hotel konyhafőnöke. Tíz éve dolgozik a szakmában, a főzés a hobbija és a szenvedélye is egyben. A fantáziáit leginkább a molekuláris gasztronómia izgatja, szeret különböző konyhatechnológiákkal kísérletezni.

2016 óta több megmérettetésen is részt vett, sikerrel. Legnagyobb eredménye az erfurti olimpián született, ahol ezüstérmet szerzett egyéni artisztikai kiállítóként. Jövőbeni célja szakmai tudásának folyamatos bővítése.

2018-ban részt vett a luxemburgi világversenyen is, ahonnan jó eredménnyel tért haza a Magyar Nemzeti Válogatott csapatával.

2019 végén bejutott a Magyar Bocuse d’Or selejtezőjébe, majd 2020 februárjában megrendezett döntőben a legjobb öt között szerepelt!
IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE
HOGY ELSŐ KÉZBŐL ÉRTESÜLJÖN AJÁNLATAINKRÓL!

A házias ízek, a vendég centrikus személyzet, a minden igényt kielégítő étterem majd szállás csábította és csábítja a vendégkört a mai napig.

Kapcsolat
Hívjon minket
+36 ( 42 ) 55 00 11
+36 ( 42 ) 55 00 12

Címünk
Baktalórántháza
41.sz fő úton a 27 km kő
47,9862165 v. 47° 59' 10,38"
22,0696664 v. 22° 4' 10,8"